Últimes Activitats

COMPRA DE MATERIAL AGAV DEL 15 AL 25 DE NOVEMBRE 2019

COMPRA DE MATERIAL AGAV DEL 15 AL 25 DE NOVEMBRE 2019

2019 Competició Olot

2019 Competició Olot

2018 Campionat de Catalunya de Clubs

El passat diumenge dia 02 de desembre el celebrà el Campionat de Catalunya de Clubs de Via Olímpica que tingué lloc al Pavelló d’esports Municipal Vall d’Hebron a Barcelona. L’associació de Gimnàstica Artística de Vilassar de Mar va presentar 3 equips en la categoria de Via Olímpica dels nivells VO1 a VO4 i un equip de via Olímpica VO5 a VO10, acompanyats per les seves entrenadores Sheila Ruiz, Almudena Morales, Carla Aragonés i Georgina Tonijuan. Cada equip estava composat per una gimnasta de cada nivell. En categoria VO1 a VO5 el primer equip de l’AGAV format per Noa Maña, Lucia Garrido, Noa Gordillo i Maia Burgos obtingueren la segona plaça proclamant-se Subcampiones de Catalunya amb una molt brillant actuació de totes elles i en especial de la Noa Maña que va realitzar un excepcional exercici de paral·leles. Els altres dos equips de VO1 a VO4 van estar formats per: AGAV B Lucia Garcia, Naia Álvarez, Laia Fandos i Claudia Torrent AGAV C Lucia Hinojo, Carla Ruiz, Alex Masenello i Adriana Pérez de Leon Per moltes d’elles ha estat la primer competició d’alt nivell a la que participen i tots dos equips van demostrar que poden estar lluitant de tu a tu amb les millors gimnastes de Catalunya i van realitzar una molt bona competició. Per altre banda l’equip de VO5 a VO10, que havia d’estar format per 6 gimnastes de les quals competien 5 per aparell i de les que comptaven les 4 millors notes per l’equip, va patir les baixes importants de darrera hora de Júlia Galán i Alexia Sentias que ja s’afegien a les baixes de Adriana Laguna, Laia Requena i la petita Natalia Subirós, el que deixava l’equip amb un clar desavantatge respecte la resta d’equips, ja que la més mínima errada les deixava fora dels places capdavanteres, però tot i això les grans de l’AGAV van saber sobreposar-se als contratemps i classificar-se en una molt meritòria 6ª posició de la màxima categoria. Aquest resultats a la primera competició de la temporada fan pensar que serà una temporada interessant. Enhorabona a totes per el seu esforç i superació.

2018 1ª Fase Hostalets de Balenyà

Aquest cap de setmana ha tingut lloc a Hostalets de Balenyà 1a Fase Base 6, 7 i 8. On les gimnastes Ona Campdepedros I Berta Garcia-Conde de Base 7, han estrenat nivell I categoria. Tot I haver-hi alguns errors, han defensat molt bé cada aparell. A Base 8, la Marta Vidal, la Laia Casta I l'Esther Guillén, han tancat aquesta primera fase, fent un molt bon paper. Ja que hi havia molt de nivell. Enhorabona noies...!!!

2018 1ª Fase Lliga Iberdrola

Aquest passat cap de setmana s’ha celebrat a Gijón la 1a fase de la lliga iberdrola, on van participar les gimnastes del nostre club: alexia sentias, julia galan, maia impellitieri, paola garcia, laia rabassa i dues gimnastes cedides d’altres clubs per fer equip amb nosaltres, l’etna abella i la claudia ayora. Totes elles junt amb els seus tècnics Marina, Quicu i Sheila el divendres a la tarda van realitzar els entrenaments oficials i dissabte al matí van realitzar la competició on estaven a segona divisió competint contra 24 clubs de tota españa. Van realitzar una bona competició, van treure elements nous i van realitzar dificultats d’alt nivell on les van treure amb gran èxit. Van obtenir una plaça més a la posició obtenint un 7è lloc a la general per equips. La propera es realitzarà a l’abril i tot l’equip ja comença a treballar perque encara sigui millor! Enhorabona a totes les gimnastes, equip tècnic i pares.

2018 1ª Fase d'Edat Escolar a Vic

Aquest cap de setmana, ha tingut lloc a Vic, la 1ª Fase d'Edat Escolar. On el club ha participat en quatre de les cinc categories. Ahir dissabte, van obrir de bon matí la competició les gmnastes de la categoria C4 Petites. La Lola Sanmillan, la Sara Peña i la Júlia Sales, i C4 Grans. La Paula Prats, la Joana Mendoza, l'Alba Rabassa i l'Ona Fuster, van realitzar els seus exercicis. Tot i que van haver petits errors, van fer un molt bon paper. Felicitats noies...!!! A mig matí van participar les gimnastes de la categoria B4 Petites (Júlia Aguilar, Júlia Florit, Berta Beules, Berta Aguilar, Ainu Xu Arcusa, Martina Díaz i Lara Mendoza) i B4 Grans (Jana Penafreta, Marina Roca, Uma Bonete i Bruna Teixidó). Tot i els nervis passats, ja que per alguna d'elles era la seva primera competició, van fer bons exercicis a tots quatre aparells. Molt bé peques. I avui diumenge, les més grans de le categories, també han obert la competició de bon matí. A la categoria E4, la Tania Bueno, la Xènia Vivas, l'Èrika Bada, la Júlia Prat i la Maya Raulin, Han realitzat una bona competició estrenant categoria i elements de més dificultat. I per tancar la competició, a la cateoria D4 Petites, la Diana Joseph, la Marta Soler, la Laia García i l'Anjalí Ujena, han defensat molt bé els seus exercicis amb molts nervis. Ja que per alguna d'elles, també ha sigut la seva primea competició. Enhorabona a totes elles i a continuar treballant dur.

2018 II Trofeu Ciutat d'Olot

El passat cap de Setmana 13 I 14 de Gener, les gimnastes de nivell Base 7 I 8 I Vía Olímpica 2, van obrir la temporada de competicions participant al II trofeo ciutat d'Olot. On les gimnastes Esther Guillen, Laia Casta I Marta Vidal, van quedar segon es clasificades per equips a la categoría Base 8, I l'Esther quedant tercera a l'aparell de salt de potro. La Berta Garcia-Conde I l'Ona Campdepedrós, van fer una bona competició ja que s'estrenaven en un nou nivell Base 7 I nous elements. I a nivell Vía olímpica 2, les petites Adriana Pérez de León, Maia Burgos I Sofía Soler, que tambe estrenaven nivell I elements nous, van fer un molt bon paper I es van defensar molt bé introduint una mica mes de dificultat. Enhorabona a totes elles pel campionat que van realitzar.

2017 Festival de Nadal

2017 Festival de Nadal

2017 Recepció Ajuntament

2017 Recepció Ajuntament

Les cookies ens ajuden a oferir millor els nostres serveis. Al utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. More Info