L’entitat

Fundat l’any 1988

Qui som?

«foment i difusió de la gimnàstica artística»

L’Associació de gimnàstica artística Vilassar (AGAV) és una associació sense afany de lucre que té com a objectiu la pràctica, foment i la difusió de la gimnàstica artística com a eina de realització i formació des dels més petits fins als joves. Des de la màxima professionalitat, es vol cobrir tot el ventall de nivells dins d’aquest esport, des de les més lúdiques fins a les competicions d’alt nivell.

L’Associació realitza les seves activitats en un espai cedit pel consistori per a la pràctica de la gimnàstica, concretament en un recinte interior del pavelló d’esports municipals «Paco Martín de Vilassar de Mar».

AGAV Vilassar de Mar

La nostra història

A l’AGAV portem més de 35 anys en actiu. Podeu veure el fets més rellavants de la nostra història fent scroll lateral en aquest cronograma. Podeu descarregar en aquest link tota la informació sobre el nostre palmarès i la nostra entitat

ANY 2023 Claudia Torrent obté la 3a posició en el campionat de Catalunya a la categoria de VO 9. Claudia també participa a l’Internacional de Pokal, obtenint la 7a posició per equips.

La nostra gimnasta Claudia, es desplaça de nou, aquesta vegada a Turquia on pafticipa al Campionat del Món Junior, obtenint la 12a plaça per equips.

Al Campionat d’Espanya, Claudia Torrent es proclama sotscampiona a la categoria VO9.

ANY 2021
Claudia Torrent es proclama subcampiona d Espanya en la Categoria Nivell 7 a Pamplona.

ANY 2020
AGAV supera per equips la segona divisió a la Lliga Iberdrola i aconsegueix el 1r lloc al pòdium en una de les seves fases.

Alexia Sentías es proclama campiona d’Espanya en la categoria de N9 en el campionat celebrat el Desembre 2020 a Valladolid.

ANY 2019
Èxit en la participació en un Campionat d’Espanya. AGAV desplaça a 32 gimnastes que participaran en l’esdeveniment.

Alexia Sentias guanya el bronze en el concurs individual.

ANY 2018
Celebració i gran festival de gimnàstica a càrrec de les alumnes de l’AGAV acompanyades de música, color i gimnàstica en l’acte de celebració del 30è aniversari de l’AGAV.

Noa Maña revalida per tercer any consecutiu el títol de sotscampiona d’Espanya individual en la seva categoria.

ANY 2017
Julia Galán i Laia Casta: pòdiums individuals als Campionats d’Espanya.

ANY 2016
Andrea Quesada es proclama bronze individual als Campionats d’Espanya.

ANY 2015
Alexia Sentias i Maia Impellitieri tornen a portar l’AGAV al més alt esglaó del pòdium d’un campionat d’Espanya Individual.

ANY 2006
Tania Gener revalida el Títol de Campiona d’Espanya Absolut en la màxima categoria Sènior per segon any consecutiu i participa en el Campionat d’Europa de Volos, Grècia.

ANY 2004
AGAV organitza a Vilassar de Mar els Campionats d’Espanya de GAF per a totes les categories, classificatori als JJOO.

AGAV aconsegueix el doblet: es proclama Campió Catalunya de Clubs Absolut per equips i Campió d’Espanya de Clubs absolut per equips en la màxima categoria.

Tània Gener i Mónica Mesalles participen als Campionats d’Europa d’Amsterdam i obtenen la 4º plaça per equips.

Tania Gener i Mónica Mesalles, primeres esportistes vilassarenques i d’AGAV que participen en uns JJOO. Atenes ’04.

ANY 2003
Tania Gener i Mónica Mesalles: primeres gimnastes d’AGAV que participen en un Campionat del Món. Anaheim, EEUU.

ANY 2002
Beatriz Indurain i Mónica Mesalles aconsegueixen el Bronze en la seva categoria corresponent en els Campionat d’Espanya.

Tania Gener participa als Campionats d’Europa de Patras, Grècia.

ANY 2001
Sheila Ruiz aconsegueix el Bronze en la categoria Júnior en els Campionats d’Espanya.

ANY 2000
Primera gimnasta d’AGAV que participa en un Campionat d’Europa, Mónica Mesalles, Bercy, Paris.
Clara Bernad es proclama Sots campiona d’Espanya en la seva categoria.

ANY 1998
Primer títol de Campiona d’Espanya Individual que aconsegueix AGAV, la gimnasta Mónica Mesalles en el Campionat d’Espanya Palma de Mallorca 1998.

ANY 1996
Primers pòdiums individuals per a gimnastes d’AGAV en un Campionat de Catalunya, Alba Picado i Damaris Rey.

ANY 1992
Gimnastes d’AGAV participen com a acròbates/ ballarines als actes de la cerimònia Inaugural dels Jocs Paralímpics de Barcelona ’92.

ANY 1990
L’AGAV aconsegueix la Placa d’Argent de la Federació Catalana de Gimnàstica i la medalla al mèrit gimnàstic de la Federació Espanyola de Gimnàstica.

ANY 1988
AGAV es va fundar l’any 1988: Marta Garcia, Carme Riera i Salvador Quirant, entre d’ altres, van ser membres fundadors d’una Junta presidida per Rosa Barbarà.

Què fem?

«educant hàbits i fomentant els valors de la pràctica esportiva»

Des de la iniciació amb els més petits, introduint l’infant al món de la gimnàstica artística, educant hàbits i la pràctica esportiva i fomentant valors del mateix (esforç, disciplina, compromís, companyerisme,…)

Passant per un vessant de pràctica esportiva continuada d’un caràcter lúdic-esportiu, per arribar al ric món de la tecnificació amb els diferents grups de competició.

Els diferents equips d’escola tenen un component més lúdic i d’esplai. L’aspiració de totes les participants és la superació individual, el coneixement dels seus límits personals i, sobretot, passar-ho bé realitzant gimnàstica artística.Els diferents equips de tecnificació i base participen en formació i activitats a tots els nivells autonòmics, nacionals i internacionals.

Aquest esport, tant a nivell individual com d’equip, es basa en el coneixement, domini i millora del cos i de les seves capacitats. Proporciona una condició física bàsica, coordinació i orientació espacial. Per això es considera un esport bàsic dins les disciplines esportives, ja que a partir d’ell s’aconsegueix una millora en la predisposició de l’aprenentatge esportiu.Equip Tècnic

Els entrenadors de l’AGAV

Eva Quirant Barbarà

Presidenta. Entrenadora Nacional GAF. Màster en Alt Rendiment Esportiu COE i CSD

Quicu Rusanas Isiegas

Director Tècnic. Entrenador Nacional GAF/GAM

Sheila Ruiz Quilez

Entrenadora seguiment AR i Via Olímpica

Almudena Morales Parra

Coordinadora i entrenadora VO 2-3, Base 3-7 i Joves promeses

Laia Casta Canals

Entrenadora suport Base i joves promeses

Paula Navarro Aragonès

Entrenadora Escolars i iniciació

Adriana Laguna Jimenez

Entrenadora suport Base i joves promeses

Alexia Sentias Gonzalez

Entrenadora escolars i iniciació

Gemma Clavel Bravo

Entrenadora escolars i iniciació

Nina Escuer Pardos

Entrenadora escolars i iniciació

Marta Roca Brugés

Entrenadora escolars i iniciació
Vine a fer gimnàstica a l'AGAV

Uneix-te a la família AGAV i descobreix la màgia de la gimnàstica. Amb un entorn de suport i passió, et convidem a viure l'experiència única d'aprendre i créixer a través del moviment. Siguis principiant o experimentat, tens les portes obertes.

Inscripcions